In mijn webshop staat duurzaamheid centraal en hergebruik van bestaande producten is de optimale vorm van duurzaamheid. Het speelgoed dat ik verkoop is dan ook vrijwel allemaal tweedehands. Door jarenlange ervaring in de speelgoedbranche weet ik welk speelgoed geschikt is voor hergebruik. Houten speelgoed uit de duurdere prijsklasse prikkelt de fantasie van kinderen vaak meer dan plastic speelgoed met veel toeters en bellen. Ook blijft het meerdere generaties mooi. Maar ook niet-houten speelgoed kan duurzaam zijn! Neem bijvoorbeeld Lego. Oude sets Lego zijn probleemloos te combineren met nieuwe sets waardoor ze er jaren mee kunnen spelen en het is vrijwel onverwoestbaar.

Naast tweedehands duurzaam speelgoed verkoop ik nieuwe magnetisch bouwsets van het merk Magnatiles. Dit duurzame speelgoed bestaat uit magnetische tegels waar kinderen uren lang zoet mee zijn. De tegels zijn gemakkelijk te combineren met andere materialen wat de creativiteit bevordert. Lees hier meer over Magnatiles. 

De foto's van de producten maak ik zelf dus je ziet meteen wat je koopt. Ook staat er bij ieder product omschreven wat de staat en eventuele gebruikssporen zijn, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Komt het product toch niet helemaal overeen met je verwachtingen, dan mag je het altijd retourneren. Je betaalt alleen de verzendkosten. Dus geen onaangename verrassingen meer! En omdat kinderen het toch wel leuk blijven vinden om iets uit te pakken wordt alle speelgoed feestelijk ingepakt in (gerecycled) inpakpapier. Wil je dat liever niet? Dan kun je dit aangeven bij het bestellen.