De 3xgoed puzzel en spellen club

Niets zo leuk als samen met familie en vrienden een spelletje spelen of een puzzel maken. Goede spellen en puzzels zijn echter best prijzig en gaan na een tijdje vervelen. Daarom nu: de 3xgoed puzzel en spellen club!

Hoe werkt het?
Om te beginnen koop je een strippenkaart voor drie pakketten. Na aanschaf ontvang je van mij een bevestigingsmail en ook een korte vragenlijst met betrekking tot je spel en puzzel voorkeuren. Binnen een week ontvang je dan je eerste pakket met daarin drie puzzels en drie spellen door mij geselecteerd volgens de door jou opgegeven voorkeuren. Bij de spellen probeer ik steeds een goede balans te vinden tussen kaartspellen, bordspellen, behendigheidsspellen en multiplayer/coö
peratief/1-persoonsspellen. Voor een impressie van de soort spellen en puzzels die je mag verwachten kan je een kijkje nemen bij de tweedehands spellen en puzzels die ik te koop heb staan.

Je mag het pakket met puzzels en spellen zo lang houden als je wilt. Ben je toe aan een nieuwe pakket dan retourneer je de puzzels en spellen in de doos waarin ze kwamen (de retour label ontvang je van mij).  Als ik je pakket heb ontvangen stuur ik binnen een week de volgende pakket met weer zes andere spellen en puzzels naar je toe. 

Wat gebeurt er als een puzzel of spel kwijtraakt?
In het pakket zit een lijst met de verkoopprijzen van de door jou ontvangen puzzels en spellen. Mocht je (een stukje van) een spel of puzzel kwijtraken dan hou ik de verkoopprijs in op de borg. Het spel/puzzel hoef je dan ook niet te retourneren.

Kan ik een puzzel of spel ook kopen?
Bevalt een spel of puzzel dermate goed dat je het wilt houden dan kan je in de bijgevoegde prijzenlijst de verkoopprijs terug vinden. Neem in dat geval contact met mij op om de verkoop te regelen. 

Klinkt goed! Wat kost het?
Een strippenkaart voor 3 pakketten kost 90,- euro (dus 30,- euro per pakket).** De prijs is inclusief  verzend -en- retourkosten. Daarnaast betaal je een borg van 50,- euro. Bij het terug sturen van de derde en laatste pakket van je strippenkaart ontvang je je borg min eventuele aftrekkingen van mij terug.  

Vanwege de hoge verzendkosten is de puzzel en spellen club (voorlopig) alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland. 


** Voor klanten uit de gemeente Amstelveen geldt een afwijkende prijs. 

 

Drie pakketten strippenkaart (inclusief verzending en borg)

Drie pakketten strippenkaart (inclusief verzending en borg)
€ 140,00

Drie pakketten strippenkaart (inclusief verzending en borg) UITSLUITEND BESCHIKBAAR IN AMSTELVEEN

Drie pakketten strippenkaart (inclusief verzending en borg) UITSLUITEND BESCHIKBAAR IN AMSTELVEEN
€ 120,00
powered by myShop.com